glasheer.reismee.nl

Chiang Mai dag 3

Het eerste wat ik vanmorgen hoorde was regen (rond 7 uur). Rest van ochtend bleef het helaas regenen. We hebben eigenlijk nog geluk gehad, want het is hier per slot van rekening regenseizoen en we hebben amper nog regen gehad. Bovendien blijft de temperatuur aangenaam.

We hebben dus wat later dan normaal ontbeten (was bijna brunch:-)) maar het was weer een goed verzorgd ontbijt (keuze uit verschillende menu's, o.a. pannenkoek, spiegel eieren, omelet en alles met toast). Karlijn kreeg ontbijt op bed (2 warme croissantjes). Na het ontbijt besloten we naar een groot overdekt shopping mall te gaan in de buurt van het vliegveld. Kaj en Joran bleven bij het guesthouse. We zijn met zo'n soort boedelbak taxi gegaan en dezelfde man heeft ons daarna om half drie daar weer opgepikt. Voor de afwisseling hebben Karlijn en ik weer wat sushi gegeten :-)

Patrick en Annemiek hebben zich om 4 uur nog even lekker laten masseren.
Om 1900 uur zijn we naar de night Basaar (vergeef me de fouten, geen idee hoe je dat schrijft) gegaan. Hier is uiteraard weer het e.e.a. gekocht en gegeten. Rond kwart over tien gingen we weer richting guesthouse. Nog best spannend, wat het ligt wat achteraf en niet alle taxichauffeurs weten het te vinden. In het donker is het ook een hele kunst.

De reisleiding heeft b.t.w. het reisschema een beetje veranderd. We slapen op Koh Chang niet meer in het Buddha View maar in KB resort (http://www.kbresort.com/)

We hebben trouwens de tip van de witte tijgerbalsem opgevolgd en het helpt prima!

Foto's komen morgen, ben nu kapot moe:-) (het is bijna half 12)

yvonne

Een heerlijke dag dus toch ondanks de tropische regen!
En wat een prachtig resort in het vooruitzicht!!

mary

lieve luitjes de geweldige site gelezen voor de tweede keer bij karin gelezen wat maken jullie veel mee ook geweldige foto s nog heel veel plezier allemaal gr en een dikke kus voor de gijsjes

anne

Hoi allemaal,
Mijn vakantie zit er weer op. Eindelijk tijd om rustig alle verhalen en foto's van jullie te bekijken. Geweldig allemaal. Ik ben weer bij.